PH Artichoke "Koglen" Ø720 Rustfri Stål Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 84.800,00 kr
Pris: 106.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen er designeren bag PH Artichoke. Det er en pendel, som er blevet produceret hos Louis Poulsen. Den er fra 1958, hvor den blev designet til restaurant Langelinie Pavillionen i København. Der hænger den stadig i dag. Det er en pendel, som er berømt verden over for sit enestående og skulpturelle design, og derfor har den opnået status som et internationalt designikon.

Den er designet med 72 blade, der er blevet fordelt ud på 12 rækker. Af denne grund, så får vi et blændfrit lys fra PH Artichoke, uagtet hvilken vinkel vi kommer fra. På denne måde sørger dens armatur for, at dens lys bliver spredt ind- og udad. Og på den måde får vi en skøn og rar belysning.

Store dele af produktionen er håndarbejde, og derved har de sikret et højt kvalitetsniveau. PH Artichoke kan købes i nogle forskellige farver. Du kan købe den i denne rustfri stål farve. Derudover kan den købes i: messing, sort eller i hvid

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741092440
EAN : 5703411198575

PH Artichoke er desiget af Poul Henningsen i 1958 til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Lampen betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning, samtidig med at lampen udsender et blødt, blændfrit og behageligt lys.

Designer: Poul Henningsen
Lyskilde: 1X100W LED E27
Diameter: 72cm
Højde: 65cm
Ledning: Hvid tekstil 4m & Wire