PH Artichoke "Koglen" Ø600 Hvid Pendel LED 3000K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 78.480,00 kr
Pris: 98.100,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen har designet PH Artichoke, og det gjorde han i 1958 til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Lampen betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning, samtidig med at lampen udsender et blødt, blændfrit og behageligt lys.

Poul Henningsen har designet PH Artichoke med et skønt design. Den er designet sådan, at dens 72 nøjagtigt vinklet blade er blevet fordelt ind på 12 enestående rækker, som har seks blade på hver række. Det er med til at give lampen dens skulpturelle design, og så er det også med til at give lampen et blændfrit lys. Lampen giver et specielt lys. Lyskildens refleksion diffuseres på den sandblæste underside, og så bliver det reflekteret dekorativt på lampens blanke overflade, og derved skaber den en særlig glød på armaturet.

Du kan købe PH Artichoke i denne hvide farve, og så kan den også købes i følgende farver: Messing, sort, eller i rustfri stål

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741110364
EAN : 5703411697542

Lyskilde: Indbygget LED 3000K
Watt: 96W 39 lm/W
Mål: H: 58 cm  / Ø: 60 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver