PH 3/2 Væglampe - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
9.245,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3/2 væglampen er en del af Poul Henningsens treskærmslampeserie og væglampen blev introduceret i 1999. Den blev produceret af Louis Poulsen. Super fin og elegant lampe. Ud fra vægbeslaget, stikker der en arm ud, som går nedad, og holder lampens stang. I toppen ser vi skærmene. Treskærmssystemet er så smart, at lyset bliver sendt ud ved de tre skærme, og så kan de blive reflekteret af på skærmen under dem. Det er også med til at sørge for, at man ikke kan blive blændet af lyset. Både armen og stangen er højglansforkromet, hvilket giver et glimrende look og står i flot kontrast til de tre hvide skærme.

Lampens smukke mundblæste opale glasskærme (indersiden er sandblæst mat, mens ydersiden er blank) giver et blødt lys og sender lyset videre på en diffus måde. Lampen kan bruges både som læselampe eller som den lysende skulptur den i høj grad også er. PH 3/2erens bløde lys er med til at lave en hyggelig stemning i det lokale, den er placeret i. Med dens elegante æstetik, passer PH 3/2 godt ind i stilfulde hjem. Den er med sine 23,5 centimeter ikke en væglampe, der fylder meget på væggen.

Navnet 3/2 kommer af, at den øverste skærm er cirka 30 centimeter i sin diameter. Mellem- og underskærmen er fra 2/2 modellerne. Poul Henningsen kom op med treskærmssystemet i 1925-26, og det er et system, der stadig kan bruges på lamper der kommer ud i 1999. Det er i høj grad et smart og vedholdende design.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5743142806
EAN : 5703411082423

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 23,5 cm / Ø Bagdåse: 14 cm / Ø Arm 24 cm / Ø Øverste skærm: 29 cm / L: 36,7 cm 
Materiale:  Skærme: Mundblæst hvidt opalt glas. Topplade: Højglansforkromet, optrukket messing. Bagdåse: Højglansforkromet, optrukket messing. Arm: Højglansforkromet, messing.
Ledningslængde: Hvid pc 2,9m
Designer: Poul Henningsen

Denne lampe er med ledning og med kontakt