Owalo 7030 Væglampe Valnød - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.855,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Owalo 7030. Det er en Secto Design produceret væglampe. I denne lampeserie har Seppo Koho fundet en ny og spændende måde at benytte træet på. Og så har han vist sit store håndværkertalent frem. Han har en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle, samt for det enkle skandinaviske design. De to ting var yderst vigtige for ham, da han gik i gang med at designe denne væglampe.

Owalo 7030 lyser med et blændfrit lys. Det sker fordi, at væglampen er designet til at skjule sin lyskilde. På samme tid lyser den med et varmt og hyggeligt lys. Man kan opsummere væglampen som en unik og nytænkende lampe, som flytter sin belysning ind i det moderne designunivers. Og så kan man mærke den store viden der ligger om fortidens materialer og snedkerfagets historie.

Du kan købe Owalo 7030 i fire forskellige farver. Der er denne valnød farve. Og så kan den også købes i: birk, hvid eller i sort. Secto Design lægger meget vægt på at holde deres produktioner så grønne som de kan. Det gør de ved at producere deres lamper så tæt på deres materialer som de kan, og derved holde transporttiden nede. De har også fokus på at genbruge og sortere deres materialer.

Specifikationer
Varenummer : 7030 PÄ
EAN : 6430053140622

Materiale: Valnød.
Mål: B: 33 cm H: 47 cm
Lyskilde: Indbygget LED. Incl. 2,5 meter hvid ledning med afbryder. Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.