Owalo 7030 Væglampe Sort - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.775,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7030 er en væglampe, som er blevet produceret hos det finske firma Secto Design, og den er blevet designet af Seppo Koho. Med denne lampeserie, har Koho fundet en ny og innovativ måde at bruge sit materiale (træ) på. Derudover har han lavet væglampen med sit stærke håndværk. Hans tilgang til lampen udsprang fra hans respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle samt hans respekt for det enkle nordiske look.

Owalo 7030 lyser med et blændfrit lys. Det kan den gøre, da væglampen er designet til at skjule lyskilden. Det er ikke alt, for den giver også en varm og hyggelig belysning. Denne væglampe kan beskrives som en unik og innovativ lampe, der flytter sin belysning ind i det moderne designunivers. Og så kan man mærke den store kundskab til fortidens materialer og snedkerfagets historie der ligger bag.

Du kan købe Owalo 7030 i fire forskellige farver. Den kan købes i denne sorte farve. Derudover kan du købe den i: Valnød, birk eller i hvid. Secto Design fokuserer på at gøre deres produktioner så grønne som de kan. Det gør de ved at producere deres lamper så tæt på deres materiale som de kan, samt genbruge og sortere deres materialer.

Specifikationer
Varenummer : 7030 MU
EAN : 6430053140615

Materiale: Birketræ, sort lamineret.
Mål: B: 33 cm H: 47 cm
Lyskilde: Indbygget LED. Incl. 2,5 meter hvid ledning med afbryder. Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.