Owalo 7030 Væglampe Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
Specialpris 5.831,25 kr
Pris: 7.775,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7030 er en væglampe, som Seppo Koho har designet, og den er blevet produceret hos Secto Design. Med denne lampeserie, har han fundet en ny måde at benytte træet på. Og så har han brugt et godt håndværk. Seppo Koho er gået til værks ud fra sin store respekt for de træsorter man finder på den nordlige halvkugle, samt hans respekt for det enkle skandinaviske look.

Owalo 7030 lyser med et varm, hyggeligt og blændfrit lys. Den giver et blændfrit lys, da den er designet så den skjuler sin lyskilde. Væglampen kan opsummeres som en enestående og nytænkende væglampe, der flytter belysningen ind i det moderne designunivers. Og så kan man mærke det store kendskab der ligger til fortidens materialer og historien om snedkerfaget.

Du kan købe Owalo 7030 i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve. Derudover kan den købes i: Sort, valnød og i birk. Secto Design har fokus på, at gøre deres produktioner så miljøvenlige som de kan. De producerer deres lamper, så tæt på deres materialer som de kan – for at reducere transporttiden. De genbruger og sorterer de materialer som de benytter.

Specifikationer
Varenummer : 7030 VA
EAN : 6430053140639

Materiale: Birketræ, hvid lamineret.
Mål: B: 33 cm H: 47 cm
Lyskilde: Indbygget LED. Incl. 2,5 meter hvid ledning med afbryder. Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.