Owalo 7030 Væglampe Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.775,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet Owalo 7030, og det er en væglampe, som er blevet produceret hos Secto Design. Han har fundet en nytænkende måde at bruge træet på, og han har brugt et godt håndværk. Seppo Koho nærer stor respekt for den nordlige halvkugles træsorter, og for det enkle nordiske design.

Owalo 7030 giver et blændfrit lys. Det gør den, da væglampen skjuler sin lyskilde. Den giver også en varm og hyggelig belysning. Denne væglampe kan opsummeres som en unik og innovativ lampe, der flytter sin belysning ind i det moderne designunivers. Og så er der et stort kendskab til fortidens materialer og snedkerfagets historie.

Owalo 7030 kan købes i fire forskellige farver. Den kan købes i birk, og så kan du også købe den i: Hvid, sort og i valnød. Hos Secto Design fokuserer de på at gøre deres produktioner så miljøvenlige som den kan. Derfor producerer de deres lamper så tæt på deres materialer, og holder derved transporttiden nede. De genbruger og sorterer også de materialer, som de benytter undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 7030 KO
EAN : 6430053140608

Materiale: Birketræ.
Mål: B: 33 cm H: 47 cm
Lyskilde: Indbygget LED. Incl. 2,5 meter hvid ledning med afbryder. Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.