Oblique Olivengrøn Bordlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Bordlampe, og CPH Lighting har produceret den. Denne lampe vil passe godt til en offentlig og til en privat indretning. Den er blevet designet med et asymmetrisk lampehoved. Dette lampehoved sørger for at vi får et blændfrit lys, og denne egenskab gør denne lampe til en god læselampe.

Tom Stepp har integreret tænd- og slukknappen ind i lampehovedet. Og så har de gjort lampehovedet fleksibelt, da det er kipbart, og det kan roteres 360 grader. På den måde bliver Oblique Bordlampe til en brugervenlig og funktionel bordlampe.

Oblique Bordlampe kan købes i denne olivengrønne farve, og derudover kan den også købes i disse farver: Teglrød, petroleumsblå, flint grå, mat sort, mat hvid, flintgrå (med messing stang), petroleumsblå, olivengrøn (med messing stang), sort (med messing stang), teglrød (med messing stang) eller i hvid (med messing stang). Udover denne bordlampe, så består lampeserien også af gulvlamper og væglamper.

Specifikationer
Varenummer : 44154
EAN : 5708432441549

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979, og er i dag en moderne klassiker. Lampen findes i flere forskellige farver der gør det muligt at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Oblique lampen er elegant og stilfuld og lampens drejelige hoved med tænd/sluk kontakt gør den til en fremragende læselampe. 

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 55 cm.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet derudover også kipbart og 360 grader drejeligt