Oblique Mat Hvid Bordlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Bordlampe er designet af Tom Stepp, og så er den blevet produceret hos CPH Lighting. Det er en lampe, som vil egne sig både til en privat eller til en offentlig indretningsstil. Den er designet med et asymmetrisk lampehoved, der vil sikre et blændfrit lys og derved bliver dette til en optimal læselampe.

Tænd- og slukknappen er blevet integreret i lampehovedet, og lampehovedet er kipbart og det kan rotere 360 grader. Derfor er Oblique Bordlampe funktionel og brugervenlig.

Du kan købe Oblique Bordlampe i denne mat hvide farve, og så kan den også købes i følgende 11 farver: Petroleumsblå, mat sort, grå, olivengrøn (med messing stang), sort (med messing stang), teglrød (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), hvid (med messing stang), olivengrøn, teglrød. Foruden denne bordlampe udgave, så kan den også købes som gulvlampe eller som væglampe.

Specifikationer
Varenummer : 44100
EAN : 5708432441006

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979, og er i dag en moderne klassiker. Lampen findes i flere forskellige farver der gør det muligt at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Oblique lampen er elegant og stilfuld og lampens drejelige hoved med tænd/sluk kontakt gør den til en fremragende læselampe. 

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 55 cm.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet derudover også kipbart og 360 grader drejeligt