Oblique Petroleumsblå Bordlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Bordlampe er blevet designet af Tom Stepp, og CPH Lighting har produceret den. Denne bordlampe egner sig godt til en privat indretning såvel som en offentlig indretning. Lampen har et asymmetrisk lampehoved, som sikrer et blændfrit lys, og på den måde bliver dette til en god læselampe.

Tænd- og slukknappen er integreret i lampehovedet. Og så er det et fleksibelt lampehoved, da det er både kipbart og det kan roteres 360 grader. Derved bliver Oblique Bordlampe både funktionel og brugervenlig.

Oblique Bordlampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne petroleumsblå, og så kan den også købes i følgende farver: Flint grå, mat sort, mat hvid, flintgrå (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), olivengrøn (med messing stang), sort (med messing stang), teglrød (med messing stang), hvid (med messing stang), olivengrøn eller i teglrød.Udover denne bordlampe udgave, så kan du også købe denne lampeserie som væglampe eller gulvlampe

Specifikationer
Varenummer : 44153
EAN : 5708432441532

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979, og er i dag en moderne klassiker. Lampen findes i flere forskellige farver der gør det muligt at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Oblique lampen er elegant og stilfuld og lampens drejelige hoved med tænd/sluk kontakt gør den til en fremragende læselampe. 

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 55 cm.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet derudover også kipbart og 360 grader drejeligt