Oblique Mat Sort Bordlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Bordlampe, og CPH Lighting har produceret den. Den vil passe godt ind i både en offentlig såvel som en privat boligindretning. Den er blevet designet med et asymmetrisk lampehoved, som giver et blændfrit lys, og derfor vil det være en optimal læselampe.

De har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet. Og så er det et fleksibelt lampehoved, da det er kipbart, og kan roteres 360 grader. På den måde bliver Oblique Bordlampe både funktionel og brugervenlig.

Oblique Bordlampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne mat sorte farve, og så kan den også købes i: Grå, olivengrøn (med messing stang), sort (med messing stang), teglrød (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), hvid (med messing stang), olivengrøn, teglrød, mat hvid og i petroleumsblå. Udover denne bordlampe version, så kan den også købes som gulvlampe eller som væglampe.

Specifikationer
Varenummer : 44101
EAN : 5708432441013

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979, og er i dag en moderne klassiker. Lampen findes i flere forskellige farver der gør det muligt at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Oblique lampen er elegant og stilfuld og lampens drejelige hoved med tænd/sluk kontakt gør den til en fremragende læselampe. 

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 55 cm.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet derudover også kipbart og 360 grader drejeligt