Luxy T1 Bordlampe Sort/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret hos det italienske firma Rotaliana. Den er designet med et frisk og moderne udseende, og så har de tilføjet et skandinavisk islæt. Dette moderne udtryk efterspørges ofte til kontormiljøer.

Luxy T1 Bordlampe er kendt for sine bløde formet glasfiber-led, og de vil hjælpe med at give lampen dens karakteristiske design. Og så giver det et fleksibelt element til lampen, da du kan rette lampehovedet i forskellige retninger. Der er to belægninger af maling på ydersiden af glasset, mens de har slebet indersiden. Ved at gøre det på denne måde, så lyser lampen med en diffus belysning. Med dette tidløse og varme design, så vil du kunne benytte lampen i enhver indretningsstil.

Hele lampeserien er elsket af arkitekter og designere. Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne sort/blank sorte farve. Den kan også købes i disse farver: Lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank sort, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank rød, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank rød, sort/mat hvid, sort/blank gul, sort/blank hvid og den kan købes i hvid/mat hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100801ER0
EAN : 8013210162835

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Sort.

Lampen fås med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.