Luxy T1 Bordlampe Hvid/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.456,25 kr
Pris: 3.275,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy T1 Bordlampe, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen bærer et frisk og moderne design med et nordisk touch. Dette moderne udtryk er meget efterspurgt til kontormiljøer.

Luxy T1 Bordlampe er udstyret med sine bløde og formet glasfiber-led, som tjener to formål hos lampen. De giver lampen dens karakteristiske udtryk, og så er de med til at gøre det til en fleksibel bordlampe. Denne fleksibilitet gør det muligt for dig at rette lampehovedet i forskellige retninger. De har valgt at slibe indersiden af glasset, og på ydersiden er der lagt to belægninger af maling. Ved at gøre det på denne måde, så giver lampen en diffus belysning. Designduoen har lavet en lampe med et varmt og tidløst design, som passer godt til alle indretningsstile.

Luxy-lampeserien er en velanset lampeserie blandt arkitekter og designere. Og så kan du købe den lampe i en række forskellige farver. Den kan købes i denne hvid/blank hvide farve. Derudover kan du også købe den i disse farver: Lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank rød, sort/mat hvid, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank sort, alu/blank sort, sort/blank gul, sort/blank rød, alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid eller i sort/blank sort.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100102ER0
EAN : 8013210137987

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W 
H: 46 cm
Ø: 20,4 cm
Stelfarver: Hvid
Lampen fåes med flere farver glasskærm.