Luxy T1 Bordlampe Sort/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er en Dante Donegani & Giovanni Lauda-designet bordlampe, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Duoen har designet den med et frisk og moderne design, og de har designet den med et nordisk islæt. Dette moderne udtryk bliver ofte efterspurgt til kontormiljøer.

Luxy T1 Bordlampe er udstyret med bløde og formet glasfiber-led, som er med til at danne lampens karakteristiske look. Det har også den funktion, at det gør dette til en fleksibel bordlampe. Derved kan du rette lampehovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er slebet, og der er to belægninger af maling på ydersiden. Ved at gøre dette, så sørger de for at lampen lyser med en diffus belysning. Med dette varme og tidløse design, så vil den kunne bruges i enhver indretningsstil.

Luxy-lampeserien er elsket blandt designere og arkitekter. Du kan købe Luxy T1 Bordlampe i en række forskellige farver. Den kan købes i denne sort/blank hvid farve. Og så kan den også købes i: Hvid/mat hvid, sort/blank sort, lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank sort, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank rød, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank rød, sort/mat hvid og den kan købes i sort/blank gul.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100101ER0
EAN : 8013210135556

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W 
H: 46 cm
Ø: 20,4 cm
Lampen kan fås med andre farver glasskærm.