Luxy T1 Bordlampe Alu/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy T1 Bordlampe, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Den er blevet designet med et moderne og frisk design, og de har tilføjet et skandinavisk islæt til designet. Den er designet med et moderne udtryk, som man ofte ønsker til sit kontormiljø.

Luxy T1 Bordlampe er velkendt for sine bløde formet glasfiber-led, som giver lampen dens karakteristiske udtryk og dens fleksible evner. Det er en fleksibilitet, som gør det muligt for dig at kunne rette lampehovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er blevet slebet, og der er to belægninger af maling på ydersiden af glasset. Det har de valgt at gøre, så lampen giver en diffus belysning. Det er en lampe, som har et varmt og tidløst design, der passer godt til alle indretningsstile.

Luxy-lampeserien er velanset blandt arkitekter og designere. Den kan købes i denne alu/blank hvid farve. Og så kan den også købes i: alu/blank rød, alu/blank sort, alu/mat hvid, grafithvid/blank gul, hvid/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronzesort/blank gul, sort/blank hvid, sort/blank rød, sort/blank sort, sort/mat hvid eller i alu/blank gul

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100143ER0
EAN : 8013210135563

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium 
Lyskilde: E14 Max. 40W 
H: 46 cm
Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Alu. 
Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.