Luxy T1 Bordlampe Sort/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy T1 Bordlampe, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Den er designet med et moderne og frisk design, og de har givet den et skandinavisk islæt. Dens moderne udtryk efterspørges ofte til kontormiljøer. Luxy-lampeserien er højt agtet blandt designere og arkitekter.

Luxy T1 Bordlampe er designet med bløde og formet glasfiber-led, som har til formål at danne lampens karakteristiske udtryk og give lampen dens fleksibilitet. Med denne fleksibilitet, vil du kunne justere lampehovedet i forskellige retninger. Lampen giver en diffus belysning. Det kan den gøre, da de har slebet indersiden af glasset, og der er to belægninger af maling på ydersiden. Med dette tidløse og varme design, så vil du kunne benytte den i enhver indretningsstil.

Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne sort/mat hvide farve. Den kan også købes i sort/blank gul, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, lys bronze, grafit, alu/blank rød, hvid/blank gul, hvid/blank sort, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank rød, alu/blank hvid, hvid/blank hvid og den kan købes i sort/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100201ER0
EAN : 8013210139820

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W 
H: 46 cm
Ø: 20,4 cm
Lampen kan fåes med andre farver glasskærm.