Luxy T1 Bordlampe Hvid/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.456,00 kr
Pris: 3.275,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er produceret hos det italienske firma Rotaliana, og den er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda. Den bærer et moderne og frisk design, med et nordisk islæt. Dette moderne udtryk bliver ofte efterspurgt til kontormiljøer.

Luxy T1 Bordlampe er designet med bløde og formet glasfiber-led, som er med til at skabe lampens karakteristiske udtryk og skabe dens fleksible evner. Denne fleksibilitet gør det muligt at rette hovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er blevet slebet, mens der er to belægninger med maling på ydersiden. Dette er gjort, så lampen ville lyse med en diffus belysning. Dette varme og tidløse design vil passe godt til alle indretningsstile.

Luxy-lampeserien er særligt populær blandt designere og arkitekter. Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne hvid/blank gule farve. Den kan også købes i disse farver: Hvid/blank rød, sort/mat hvid, alu/blank gul, alu/mat hvid, hvid/blank sort, alu/blank sort, sort/blank gul, sort/blank rød, alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, sort/blank sort, hvid/blank hvid, lys bronze, grafit eller i alu/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : Luxy t1 hvid med gul
EAN : 8013210141267

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Hvid.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.