Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Mat Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
6.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

I 2019 kunne Bauhaus-bevægelsen fejre deres 100-års jubilæum, og det blev fejret med stil. De valgte nemlig at relancere bordlampen Kaiser Idell 6631-T, som var designet af Christian Dell, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Valget faldt på denne bordlampe, da den er god til at vise Bauhaus-bevægelsens kvaliteter. Christian Dell har vist sine bedste håndværkerevner frem, og har designet en bordlampe af enormt stor kvalitet. Og på denne måde viser den sit stilrene design frem. Lampeskærmen er fremstillet af matlakeret aluminium.

To af de vigtigste komponenter ved Kaiser Idell 6631-T er dens drejeled, samt dens karakteristiske lampeskærm. I toppen af lampeskærmen er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” indgraveret. Fordi lampen har sådan et stilrent design, så vil den passe godt ind i et hjem med en moderne indretning. Den vil særligt passe godt oven på en kommode, på arbejdsbordet eller oven på et bord i stuens hyggekrog.

Kaiser Idell 6631-T kan købes i denne mat sorte farve. Og så kan den også købes i sort-messing, easy grey, hvid, rød, blank sort og i mørk grøn.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 62701508
EAN : 5702377015087

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Matlakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm