Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Blank Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
6.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6631-T er en bordlampe som er designet af Christian Dell, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. I 2019 kunne vi fejre Bauhaus-bevægelsens 100-års jubilæum, og i den forbindelse blev denne bordlampe relanceret. Den står som et godt billede på, hvad denne bevægelse havde at byde på. Denne bordlampe er lavet med et førsteklasseshåndværk, og har en enestående og høj kvalitet. På den måde frembringer den sit stilrene design. Lampeskærmen er lavet ud af højglanslakeret aluminium.

Kaiser Idell 6631-T er konstrueret omkring dens drejeled samt dens karakteristiske lampetop, hvor teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” er indgraveret. Med dette stilrene design, så vil den være en passende lampe at købe til det moderne hjem. Her vil den især kunne benyttes på arbejdsbordet, på et bord i stuens hyggekrog eller oven på en kommode.

Du kan købe Kaiser Idell 6631-T i denne blank sorte farve. Derudover kan den også købes i: Mørke grøn, mat sort, sort-messing, easy grey, hvid og i rød.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 62701408
EAN : 5702377014080

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm