Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Rød - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
6.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er designeren bag Kaiser Idell 6631-T, og Fritz Hansen har produceret denne bordlampe. Den blev relanceret i 2019, da Bauhaus-bevægelsen kunne fejre sit 100-års jubilæum. Denne lampe blev relanceret, fordi den er et godt billede på Bauhaus-bevægelsen og dennes kvaliteter. Det er en bordlampe, som er blevet lavet med et førsteklasses håndværk, og det er en enestående lampe, som er af høj kvalitet. Derved får den sit stilrene design frem. Lampeskærmen er fremstillet af højglanslakeret aluminium.

Kaiser Idell 6631-T er bygget op omkring dens drejeled og dens karakteristiske lampeskærm. I toppen af denne lampeskærm er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” prægneret. Det er et stilrent design, der får lampen til at stå godt i et moderne indrettet hjem. Den vil særligt egne sig godt til arbejdsbordet, oven på en kommode eller på et bord i stuens hyggekrog.

Kaiser Idell 6631-T kan købes i denne røde farve. Og så kan du også købe den i følgende farver: Blank sort, mørke grøn, mat sort, sort-messing, easy grey og i hvid.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 62701601
EAN : 5702377016015

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm