Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Sort-Messing - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.295,00 kr
Pris: 6.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6631-T Luksus er en bordlampe, som den tyske sølvsmed Christian Dell har designet, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. En klassisk lampe, der blev designet i 1931 og bærer et elegant og stilrent design. Den er designet i en traditionel Bauhaus-stil. En lampe der udstråler en enestående skulpturel kvalitet og et rent stringent design. Den kendetegner germansk design, tysk kvalitet og gennemført ingeniør arbejde.

Skærmene på Kaiser Idell er håndlakeret i højglans, og lampens forkromede dele består af håndpoleret og sølvloddet messing. Med tiden vil lampens messingdetaljer begynde at patinere. Med det vil den gradvist få ændret sit udseende og dermed få sit eget unikke udtryk. Lampen er bygget op omkring dens kugleled og dens karakteristiske lampeskærm, hvor der står ”ORIGINAL KAISER-Idell”.

I dag er KAISER-Idell kendt som værende et symbol på et uovertruffet design, som er lavet med fantastiske materialer og med præcise konstruktioner. Den er fremstillet af stål og messing. For at designe den, har Dell brugt geometriske former, som man kender fra den modernistiske stilart. På denne måde har han kombineret et klassisk og et moderne design. Du kan købe denne bordlampe i flere forskellige farver. Den kan købes i denne sort-messing farve, og så kan den købes i rød, mat sort, hvid, easy grey, mørk grøn eller i blank sort

I 2019 kunne vi fejre 100-års jubilæum for Bauhaus, og derfor har Fritz Hansen valgt at relancere denne designerlampe.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 92720908
EAN : 5702377209080

Lyskilde: E27
Watt: 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm
Designer: Fritz Hansen