Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Mørk Grøn - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
6.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er designeren bag bordlampen Kaiser Idell 6631-T, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Den blev relanceret som en del af fejringen af Bauhaus-bevægelsens 100-års jubilæum i 2019. Det er en lampe, som viser hvad denne bevægelse har at byde på. Den er blevet designet med et håndværk af øverste kaliber, og det er en unik lampe af høj kvalitet. Derved får den sit stilrene design frem. Lampeskærmen er lavet af højglanslakeret aluminium.

To vigtige dele ved Kaiser Idell 6631-T er drejeleddet og dens karakteristiske lampeskærm. I toppen af denne karakteristiske lampeskærm er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” indgraveret. Dette stilrene design gør den passende at bruge i et hjem med en moderne boligindretning. Den vil særligt passe godt på arbejdsbordet, på et bord i stuens hyggekrog eller oven på en kommode.

Kaiser Idell 6631-T kan købes i denne mørke grønne farver. Og så kan den også købes i: Mat sort, sort-messing, easy grey, hvid, rød og i blank sort.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 62701706
EAN : 5702377017067

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm