Glo-ball Basic Zero Dæmpbar - Flos

  Levering 1-4 hverdage
3.200,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Jasper Morrison er designeren bag Glo-Ball Basic Zero Dæmpbar, og Flos har produceret denne bordlampe. Den er designet med en organisk form, der lyser med en diffus belysning. Denne belysning er god som hyggebelysning. Den er fremstillet af håndlavet opaloverfangsglas, der er syreætset udvendigt. Og så består den også af en trykstøbt, gevindskåret ringmøtrik i aluminium med en elektrokemisk bearbejdet finish.

Glo-Ball Basic Zero Dæmpbar kan bruges forskellige steder i dit hjem. Den kan sættes op i soveværelset, i entréen eller i stuen. Den vil særligt egne sig godt på en reol, på et bord eller på gulvet. Det er særligt på grund af lampens rene udtryk, at den kan bruges så mange forskellige steder. Den vil stå godt til enhver indretningsstil.

Glo-Ball Basic Zero Dæmpbar har en højde på 16 centimeter og en diameter på 19 centimeter. Du kan også købe denne lampe uden at være dæmpbar. Den kan købes i yderligere to størrelser. Der er Glo-Ball Basic 1, som har en højde på 27 centimeter og en diameter på 33 centimeter. Der er også en Glo-Ball Basic 2, som har en højde på 36 centimeter og en diameter på 19 centimeter.

 
Designeren Bag

Jasper%20Morrison-min

Specifikationer
Varenummer : F3330009
EAN : 8059607019269

Designer: Jasper Morrison
Materiale: Hvid glas
Lyskilde: E14 Max. 60W
Dæmpbar
Mål: H 16 cm.
       Ø 19 cm.