Glo-Ball Basic Zero - Flos

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.672,50 kr
Pris: 2.230,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Glo-Ball Basic Zero er en Jasper Morrison-designet bordlampe, som er blevet produceret hos Flos. Den er blevet designet med en organisk form, som vil give en diffus belysning. Det er en belysning, som vil være god som hyggebelysning. Jasper Morrison har brugt håndlavet opaloverfangsglas som er syreætset udvendigt til at fremstille bordlampen. Den består også af en trykstøbt, gevindskåret ringmøtrik i aluminium med en elektrokemisk bearbejdet finish.

Glo-Ball Basic Zero vil kunne placeres flere forskellige steder i din bolig. Det kan være i soveværelset, i entréen eller i stuen. Den vil specifikt passe godt på en reol, på et bord eller på gulvet. Det er særligt grundet lampens rene udtryk, at den er så alsidig. Den vil også passe godt til alle måder at indrette sig på.

Glo-Ball Basic Zero har en højde på 16 centimeter og en diameter på 19 centimeter. Du kan også købe den som en dæmpbar udgave. Der er Glo-Ball Basic 1, som har en højde på 27 centimeter og en diameter på 33 centimeter. Og så er der Glo-Ball Basic 2, som har en højde på 36 centimeter og en diameter på 19 centimeter.

 
Designeren Bag

Jasper%20Morrison-min

Specifikationer
Varenummer : F3331009
EAN : 8059607019320

Designer: Jasper Morrison
Materiale: Hvid glas
Lyskilde: E14 Max. 60W
Mål: H 16 cm.
        Ø 19 cm.