Glo-Ball Basic 1 - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
4.945,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Glo-Ball Basic 1 er en bordlampe, som er designet af Jasper Morrison, og den er blevet produceret hos Flos. Den er designet med en organisk form, der lyser med en diffus belysning. En belysning som egner sig godt til hyggebelysning. Det er en lysspreder, som består af et håndlavet opaloverfangsglas, som er syreætset udvendigt. Og så består den af en trykstøbt, gevindskåret ringmøtrik i aluminium med en elektrokemisk bearbejdet finish.

Glo-Ball Basic 1 kan bruges flere steder i dit hjem. Den vil fungere godt i soveværelset, entréen eller i stuen med sit rene udtryk. Du kan også bruge den på en reol, på et bord eller på gulvet. Den vil kunne bruges i enhver indretningsstil.

Du kan købe tre forskellige udgaver af Glo-Ball Basic. Denne udgave har en højde på 27 centimeter og en diameter på 33 centimeter. Så er der Glo-Ball Basic 2, som har en højde på 36 centimeter og en diameter på 45 centimeter. Og der er Glo-Ball Basic Zero, som har en højde på 16 centimeter og en diameter på 19 centimeter. Endeligt er der en dæmpbar udgave af Glo-Ball Basic Zero.

 
Designeren Bag

Jasper%20Morrison-min

Specifikationer
Varenummer : F3021000
EAN : 8059607002346

Designer: Jasper Morrison
Materiale: Hvid glas
Lyskilde: E27 Max. 150W
Mål: H 27 cm.
       Ø 33 cm.