Glo-Ball Basic 2 - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
5.995,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Jasper Morrison er designeren bag Glo-Ball Basic 2, og Flos har produceret den. Den bærer en organisk form, som skinner med en diffus belysning. Det er en belysning, som er særligt god som hyggebelysning. Denne lysspreder er fremstillet af et håndlavet opaloverfangsglas, der er syreætset udvendigt. Og den består af en trykstøbt gevindskåret, ringmøtrik i aluminium med en elektrokemisk bearbejdet finish.

Du kan benytte Glo-Ball Basic 2 flere steder i hjemmet. Den har et rent udtryk, som vil passe godt til soveværelset, entréen, eller til stuen. Den kan også bruges på en reol, på et bord eller placeres på gulvet. Det er en lampe, som passer til alle måder at indrette sig på.

Glo-Ball Basic 2 har en højde på 36 centimeter og en diameter på 19 centimeter. Du kan også købe en Glo-Ball Basic Zero, som har en højde på 16 centimeter og en diameter på 19 centimeter – den kan også købes som en dæmpbar udgave. Endeligt er der Glo-Ball Basic 1, som har en højde på 27 centimeter og en diameter på 33 centimeter.  

 
Designeren Bag

Jasper%20Morrison-min

Specifikationer
Varenummer : F3026000
EAN : 8059607002414

Designer: Jasper Morrison
Materiale: Hvid glas
Lyskilde: E27 Max. 205W
Dæmpbar
Mål: H 36 cm.
       Ø 45 cm.