PH Artichoke "Koglen" Ø720 Rustfri Stål Pendel LED 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 87.200,00 kr
Pris: 109.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen har designet PH Artichoke, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Det er en forrygende lampe. Den er designet med 72 blade, som de har vinklet med stor præcision og nøjsomhed. Derefter er bladene fordelt ind på 12 rækker, hvor der er 6 blade på hver række. De har placeret bladene nogle særligt udvalgte steder, så de skaber et blændfrit lys – uanset hvilken vinkel man kigger fra. Derudover er bladene også med til at forme lampens skulpturelle look. Den giver en behagelig og stemningspræget belysning, der bliver sendt ud på en rundsymmetrisk måde. Det er en belysning, der gør lampen god til at blive sat op over et spisebord eller ude i dagligstuen.

Store dele af PH Artichokes produktion foregår i hænderne. Grunden til dette er for at bevare lampens høje kvalitet. Poul Henningsen har fået inspiration fra PH Septima lampen fra 1920erne. Pendlen er indbygget med en LED-lyskilde. Det smarte ved LED-lyskilder er, at de er strømbesparende og bliver til et godt miljøvenligt valg.

PH Artichoke kan købes i denne rustfri stål farve, og så kan den også købes i følgende farver: Messing, sort eller i hvid

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741110788
EAN : 5703411733455

Lyskilde: Indbygget LED 2700K
Watt: 96W 27 lm/W
Mål: H: 65 cm  / Ø: 72 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver