PH Artichoke "Koglen" Ø720 Hvid Pendel LED 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 87.200,00 kr
Pris: 109.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er designet af Poul Henningsen i 1958 til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Det kan man godt forstå, når man ser det kunstværk, han har designet. Lampen betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning, samtidig med at lampen udsender et blødt, blændfrit og behageligt lys. Det er en belysning, som egner sig godt over et spisebord eller ude i dagligstuen. Den er designet med 72 blade, som de har vinklet med stor præcision, og så har de fordelt dem ind på 12 unikke rækker, som hver har 6 blade. Bladene er specielt placeret, så de giver et blændfrit lys, uanset hvilken vinkel man ser fra. Samtidig skaber det lampens skulpturelle udseende.

Der er store dele af PH Artichokes produktion, som stadig foregår i hænderne. Det gør de for at sikre den høje kvalitet bliver bevaret. Poul Henningsen fandt sin inspiration hos den klassiske lampe PH Septima fra 1920erne. Det tog ham tre måneder at designe pendlen. Pendlen er indbygget med en LED-lyskilde. Det gode ved disse lyskilder er, at de er strømbesparende, og derfor bliver de til et godt grønt valg.

Du kan købe PH Artichoke i denne hvide farve, og så kan den også købes i disse farver: Rustfri stål, messing, eller i sort

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741110775
EAN : 5703411733264

Lyskilde: Indbygget LED 2700K
Watt: 96W 37 lm/W
Mål: H: 65 cm  / Ø: 72 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver