PH Artichoke "Koglen" Ø720 Messing Pendel LED 2700K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 87.200,00 kr
Pris: 109.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er blevet designet af Poul Henningsen, og den er blevet produceret af Louis Poulsen. Det er en vidunderlig lampe, som er designet med 72 blade, der er blevet vinklet med stor præcision og omhyggelighed. Derefter er bladene blevet fordelt ind på 12 rækker, hvor der er 6 blade på hver række. Bladene er placeret således, at de skaber et blændfrit lys uanset hvilken vinkel man kigger fra. Derudover er de med til at fremhæve lampens skulpturelle look. Den giver et behageligt og stemningspræget lys, der sendes ud på en rundsymmetrisk måde. Det er en belysning, som gør den god at sætte op over et spisebord eller i dagligstuen.

Der er en stor del af PH Artichokes produktion, som foregår i hænderne. Grunden til at de vælger at gøre det på den måde er, så de kan holde fast i lampens høje kvalitet. Det tog Poul Henningsen tre måneder – så havde han designet pendlen. Han fik sin inspiration fra PH Septima lampen fra 1920erne. Denne pendel er blevet indbygget med en LED-lyskilde. Det er et godt valg, da de er strømbesparende, og derfor bliver de også til et miljøvenligt valg.

PH Artichoke kan købes i denne messing farve, og så kan den også købes i følgende farver: sort, hvid eller i rustfri stål

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741111842
EAN : 5714693039944

Lyskilde: Indbygget LED 2700K
Watt: 96W 32 lm/W
Mål: H: 65 cm  / Ø: 72 cm 
Materiale: Blade: Messing, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver