Panthella 250 Bordlampe Opal - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
3.750,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Panthella Mini Bordlampe er designet af den legendariske Verner Panton som har arbejdet sammen med Louis Poulsen om at lave denne herlighed. Efter Panthella Gulvlampens succes, besluttede Louis Poulsen og Verner Panton at arbejde yderligere sammen om en Panthella serie, og det har medført, at vi har fået Panthella Mini Bordlampen.

Denne lampe har nogle kreative idéer installeret. For eksempel, så kommer den med en timer. Denne timer kan indstilles således, at lampen slukker automatisk efter 4 eller 8 timer – alt efter hvad du vil have den til. Og så har den en lysdæmper, der kan dæmpe lyset helt ned til 15% lysstyrke. Som en ekstra detalje ved lysdæmperen, så har lampen en memory funktion, som gør, at man kan indstille lampen til at tænde på en bestemt lysstyrke.

Panthella Mini er udstyret med en skærm, der sørger for blændfrit lys. Det hjælper lampen med at skabe det stemningsfyldte lys, som den spreder ud. Lampens kompakte størrelse giver den fordel, at den kan stå på områder, hvor der ikke nødvendigvis er meget plads. Hvad enten man ønsker at have den stående i stuen eller i soveværelset, så er det super rart, at den ikke kræver så meget plads.

Verner Panton har designet en enormt smuk og kreativ bordlampe. Den giver os et fedt diffust lys, og man kan placere den på små områder. Den kommer med smarte funktionaliteter, som gør tingene nemmere for dig som brugeren. Det er for eksempel timeren der sørger for at lampen slukker automatisk efter en specifikt angivet rum tid. Eller memory funktionen, der starter op på den lysstyrke som du ønsker. Panthella Mini Bordlampe kan købes i denne opal farve, og så kan du også købe den i: Opal grey, orange, sorthvid, højglansforkromet, koral, lys blå, lys rosa eller i messing

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162461
EAN : 5703411750728

Lyskilde: Indbygget LED- 2700K - Trinløs dæmp
Watt: 10W - 589 lumen
Mål: Ø:25 cm - H:33,5 cm
Materiale: Hvid opal akryl
Ledningslængde: 2,5 meter hvid ledning
Designer: Verner Panton

Panthella MINI er en mindre version af Verner Pantons klassiske lampe fra 1971. Denne model har en akryl lampeskærm, hvilket giver et blødt, diffust og komfortabelt lys ud i rummet. Lampen egner sig dermed glimrende til steder i din bolig, hvor du mangler rumlys. Panthella i miniudgave har tre lysstyrker og du kan dermed dæmpe lyset, så du kan skabe stemning og hygge i din bolig.