Panthella 250 Bordlampe Orange - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.000,00 kr
Pris: 3.750,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Efter Panthella Gulvlampen blev så stor en succes som den gjorde, så besluttede Verner Panton og Louis Poulsen at arbejde tæt sammen. Det fik Verner Panton til at videreudvikle Panthella Gulvlampen og kom op med bordlampeversionen af den: Panthella Mini Bordlampe.

Den har nogle funktionaliteter, som gør livet nemmere for dig, og giver dig mulighed for at justere den, så det passer bedst til dig og dine behov. Den har en lysdæmper installeret, som kan dæmpe lysstyrken helt ned til 15%. Og i forlængelse af den feature, så har den en memory funktion installeret. Den husker hvilken lysstyrke du ønsker den skal stå på, når den bliver tændt. Så har den en timer funktion. Den timer funktion gør, at man kan indstille lampen til at slukke automatisk efter 4 eller 8 timer. Panthella Minien gør brug af LED-teknologi, hvilket betyder, at den bruger strømbesparende pærer, der stadig giver et dejligt hyggelys.

Panthellaens lille størrelse har den fordel, at den kan stå på områder, hvor der ikke er så meget plads. Og dens flotte udseende, så passer den godt ind i både en traditionel og en moderne boligindretning.

Verner Panton har designet en funktionel, stilren designlampe, som passer godt til forskellige situationer og rum. Den er opdateret med LED-teknologi, så den giver et behageligt lys, sparer på strømmen og hjælper på miljøet. Du kan købe Panthella Mini Bordlampe i denne orange farve, og så kan den også købes i sorthvid, højglansforkromet, koral, lys blå, lys rosa, messing, opal eller i opal grey

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162474
EAN : 5703411494080

Lyskilde: LED 2700K - Trinløs dæmp
Watt: 10W
Mål: H: 33,5 / Ø: 25
Materiale: Skærm: Orange dybtrukket stål / Fod: Aluminium.
Ledningslængde: Sort pvc 2,5m
Designer: Verner Panton