Oblique Teglrød Gulvlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
4.100,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Gulvlampe, og CPH Lighting er producenten bag. Det er en tidløs lampe med en flot finish. Lampeskærmen sørger for at give en asymmetrisk og blændfri belysning.

Tænd- og slukknappen er integreret i lampehovedet. Og så er det et fleksibelt lampehoved, som kan vippes og roteres 360 grader. Med sådanne egenskaber, så vil Oblique Gulvlampe være god som læselampe.

Oblique Gulvlampe kan købes i denne teglrøde farve. Derudover kan den også købes i følgende farver: Flint grå, hvid (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), sort (med messing stang), olivengrøn (med messing stang), teglrød (med messing stang), olivengrøn, mat sort, petroleumsblå eller i mat hvid. Det er en lampeserie, som udover denne gulvlampe også inkluderer bordlamper og væglamper.

Specifikationer
Varenummer : 44255
EAN : 5708432442553

Oblique gulvlampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Lampen fungerer perfekt som læselampe da lampehovedet er meget fleksibelt og med tænd/sluk kontakt. Oblique lampen er både stilfuld og elegant og forener kvalitet og funktionalitet.

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 1,30 m.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet er derudover også kipbart og 360 grader drejeligt