Oblique Mat Sort Gulvlampe - CPH Lighting

  Levering 1-4 hverdage
4.100,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Gulvlampe, og CPH Lighting har produceret den. Det er en tidløs lampe, der har en skøn finish. Lampeskærmens design frembringer et asymmetrisk og blændfrit lys.

Tom Stepp har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet. Og så er den designet med et fleksibelt lampehoved, som kan vippes, og den kan rotere 360 grader. Grundet disse kvaliteter, så egner Oblique Gulvlampe sig godt som læselampe.

Oblique Gulvlampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne mat sorte farve, og den kan også købes i disse farver: Petroleumsblå, mat hvid, teglrød, flint grå, hvid (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), sort (med messing stang), olivengrøn (med messing stang), teglrød (med messing stang) eller i olivengrøn. Det er en lampeserie, som udover denne gulvlampe, også inkluderer væglamper og bordlamper.

Specifikationer
Varenummer : 44201
EAN : 5708432442010

Oblique lampen er designet af Tomp Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Lampen fungerer perfekt som læselampe, da lampehovedet er meget fleksiblet og med tænd/sluk kontakt. Oblique lampen er både stilfuld og elegant og forener kvalitet og funktionalitet.

Designer: Tom Stepp 

Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 1,30 m.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet er derudover også kipbart og 360 grader drejeligt