Oblique Mat Hvid Gulvlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
4.100,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Gulvlampe er blevet designet af Tom Stepp, og den er produceret hos CPH Lighting. Han har designet en tidløs lampe, som har en flot finish. Designet på lampeskærmen sørger for en asymmetrisk og blændfri belysning.

Tænd- og slukknappen er blevet integreret i lampehovedet. Og så har Tom Stepp designet et fleksibelt lampehoved, da det kan vippes, og det kan roteres 360 grader. Med disse kvaliteter in mente, så vil Oblique Gulvlampe egne sig godt som læselampe.

Du kan købe Oblique Gulvlampe i denne mat hvide farve, og så kan den også købes i følgende farver: Teglrød, flint grå, hvid (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), sort (med messing stang), olivengrøn (med messing stang), teglrød (med messing stang), olivengrøn, mat sort eller i petroleumsblå. Udover denne gulvlampe model, så tæller lampeserien også bordlamper og væglamper.

Specifikationer
Varenummer : 44200
EAN : 5708432442003

Oblique gulvlampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Lampen fungerer perfekt som læselampe da lampehovedet er meget fleksibelt og med tænd/sluk kontakt. Oblique lampen er både stilfuld og elegant og forener kvalitet og funktionalitet.

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 1,30 m.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet er derudover også kipbart og 360 grader drejeligt