Oblique Petroleumsblå Gulvlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
4.100,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Oblique Gulvlampe, og CPH Lighting har produceret den. Det er en tidløs gulvlampe med en skøn finish. Lampeskærmens design sikrer et asymmetrisk og blændfrit lys.

De har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet. Og så har den et fleksibelt lampehoved, som kan vippes, og den kan roteres 360 grader. Med disse egenskaber, så egner Oblique Gulvlampe sig godt til at være læselampe.

Oblique Gulvlampe kan købes i denne petroleumsblå farve, og den kan købes i følgende farver: Mat hvid, teglrød, flint grå, hvid (med messing stang), petroleumsblå (med messing stang), flintgrå (med messing stang), sort (med messing stang), olivengrøn (med messing stang), teglrød (med messing stang), olivengrøn eller i mat sort. Oblique er en lampeserie, som udover gulvlamper også tæller bordlamper og væglamper.

Specifikationer
Varenummer : 44253
EAN : 5708432442539

Oblique gulvlampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Lampen fungerer perfekt som læselampe da lampehovedet er meget fleksibelt og med tænd/sluk kontakt. Oblique lampen er både stilfuld og elegant og forener kvalitet og funktionalitet.

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 1,30 m.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet er derudover også kipbart og 360 grader drejeligt