Luxy W1 Væglampe Sort/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy W1 Væglampe, og Rotaliana har produceret den. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, som giver dig en bred vifte af muligheder. Det er en fleksibel væglampe, hvor du kan bevæge lampehovedet i forskellige retninger. Med denne egenskab, så vil du kunne benytte lampen i flere forskellige rum, og den vil være god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe er designet med et moderne og et frisk design, og designerne har tilføjet et nordisk islæt til den. Lampens moderne udtryk er særligt eftertragtet til kontormiljøer. De har placeret tænd- og slukknappen på lampehovedet. De har valgt at slibe indersiden af glasset, og på ydersiden har de lagt to belægninger af maling. Det har resulteret i en diffus belysning.

Luxy W1 Væglampe kan købes i en bred vifte af farver. Du kan købe den i denne sort/blank gul farve. Den kan også købes i disse farver: Hvid/blank sort, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank hvid, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/blank rød, hvid/blank hvid, hvid/blank rød, sort/blank hvid, sort/blank rød og den kan købes i sort/mat hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100501ZR0
EAN : 8013210137970

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Sort
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!