Luxy W1 Væglampe Sort/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.205,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er en væglampe, som Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet, og Rotaliana har produceret den. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der præsenterer dig for en række muligheder. For eksempel så er lampehovedet fleksibelt, og du kan bevæge det i forskellige retninger. Det gør den passende at benytte i forskellige rum, og det gør den god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe bærer et design, der er både moderne og friskt, og så har designerne givet den et nordisk islæt. Lampens moderne udtryk vil passe godt ind i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. De har slebet indersiden af glasset, og på ydersiden har de lagt to belægninger af maling. Det har resulteret i at den lyser med en diffus belysning.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne sort/blank hvid farve. Du kan også købe den i disse farver: Sort/blank rød, sort/mat hvid, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank hvid, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/blank rød, hvid/blank hvid og den kan købes i hvid/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100101ZR0
EAN : 8013210135358

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Sort
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!