Luxy W1 Væglampe Hvid/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
2.670,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy W1 Væglampe, og Rotaliana har produceret den. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, som giver dig mange muligheder. Det er en fleksibel lampe. Det vil sige, at du kan bevæge lampehovedet i forskellige retninger. Denne egenskab gør den praktisk at benytte i forskellige rum, og den bliver god som læselampe.

Luxy W1 Væglampe er blevet designet med et frisk og moderne look, og de har givet den et nordisk islæt. Lampens moderne udtryk er populært at benytte i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. Det indvendige af glasset er slebet, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Denne metode resulterer i, at den giver en diffus belysning.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne hvid/blank hvid farve. Den kan også købes i disse farver: Sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank sort, sort/blank rød, alu/blank rød, alu/blank gul, sort/mat hvid eller den kan købes i alu/blank hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100102ZR0
EAN : 8013210138960

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Hvid
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!