Luxy W1 Væglampe Sort/Mat Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er en Dante Donegani & Giovanni Lauda-designet væglampe, og den er blevet produceret hos den italienske producent Rotaliana. De har designet en tidløs og klassisk væglampe, der præsenterer dig for forskellige muligheder. Blandt andet har de designet den med et fleksibelt lampehoved, og du kan bevæge det i forskellige retninger. Dette gør den praktisk at bruge i forskellige rum, og det gør den velegnet som læselampe.

Luxy W1 Væglampe er designet med et moderne og frisk design, og designerne har givet den et nordisk islæt. Lampens moderne udtryk er særligt populært i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. Det indre af glasset er slebet, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Ved at gøre dette, så vil lampen give en diffus belysning.

Luxy W1 væglampe kan købes i denne sort/mat hvid farve. Den kan også købes i følgende farver: Sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, hvid/blank gul, alu/mat hvid, alu/blank hvid, alu/blank sort, alu/blank gul, alu/blank rød, hvid/blank hvid, hvid/blank rød, sort/blank hvid og den kan købes i sort/blank rød.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100201ZR0
EAN : 8013210149607

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Sort
Lampen fåes med flere farver glasskærm. 

Bemærk, forkert produktbillede!