Luxy H5 Pendel Rød Ledning/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.121,25 kr
Pris: 1.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er en pendel, som er designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen lyser med en diffus og direkte belysning, der skaber en varm og elegant stemning i rummet. De har slebet indersiden af glasset, mens de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Det giver den diffuse og direkte belysning.

Designduoen har designet Luxy H5 Pendel med et moderne og frisk design, samt et nordisk touch. Det er et design, der passer til forskellige indretningsstile. Den vil særligt egne sig godt inde over køkkenbordet, spisebordet eller over sofabordet. Den kan benyttes enkeltvis, og du kan også bruge den i en række eller i en klynge.

Du kan købe Luxy H5 Pendel med tre forskelligfarvet ledninger. Der er denne udgave, som har en rød farve. Og så kan den også købes med en sort eller hvid ledning. Du kan vælge mellem fem forskellige farver til lampeskærmen. Denne udgave er i blank sort. Du kan også købe den i følgende farver: Blank hvid, blank rød, mat hvid og i blank gul.

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5R0ZRO + KPA05008

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke