Luxy H5 Pendel Sort Ledning/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.121,25 kr
Pris: 1.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet pendlen Luxy H5 Pendel, og Rotaliana har produceret den. Den lyser med en direkte og diffus belysning, der er med til at give en varm og elegant stemning i det rum, som den bliver sat op i. Indersiden af glasset er blevet slebet, mens de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Det har de gjort for at opnå denne direkte og diffuse belysning.

De har designet Luxy H5 Pendel med et moderne og frisk design, som stadig har et skandinavisk islæt over sig. Dette design egner sig til flere forskellige indretningsstile. Og inde i selve hjemmet, vil den hænge godt over køkkenbordet, spisebordet og over sofabordet. Du kan sagtens bruge pendlen enkeltvis, og den vil også spille godt ind i grupper. Her kan den bruges i både en række eller i en klynge.

Luxy H5 Pendel kan købes med denne sorte ledning. Du kan også købe den med en hvid eller rød ledning. Du kan også købe den med forskelligfarvet lampeskærme. Denne udgave har en blank hvid lampeskærm. Den kan også købes i disse farver: Mat hvid, blank rød, blank gul eller i blank sort.

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5S0ZRO + KPA05001

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!