Luxy H5 Pendel Sort Ledning/Blank Hvid Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet pendlen Luxy H5 Pendel, og Rotaliana har produceret den. Den lyser med en direkte og diffus belysning, der er med til at give en varm og elegant stemning i det rum, som den bliver sat op i. Indersiden af glasset er blevet slebet, mens de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Det har de gjort for at opnå denne direkte og diffuse belysning.

De har designet Luxy H5 Pendel med et moderne og frisk design, som stadig har et skandinavisk islæt over sig. Dette design egner sig til flere forskellige indretningsstile. Og inde i selve hjemmet, vil den hænge godt over køkkenbordet, spisebordet og over sofabordet. Du kan sagtens bruge pendlen enkeltvis, og den vil også spille godt ind i grupper. Her kan den bruges i både en række eller i en klynge.

Du kan købe Luxy H5 Pendel med denne sorte ledning og blank hvide skærm. Du kan også købe den i følgende farver: sort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm eller i sort ledning/blank gul skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5S0ZRO + KPA05001

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!