KTribe T2 Bordlampe Creme Stof - Så længe lager haves - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
Specialpris 4.995,00 kr
Pris: 7.300,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

KTribe T2 Bordlampe er blevet designet af Philippe Starck, og Flos har produceret den. Han har videreudviklet på sin Miss K lampeserie, og han har fået denne lampeserie ud af det. Lampeskærmene er produceret efter samme fremgangsmåde, hvor han har dampet aluminium på indersiden af lampeskærmen.

KTribe T2 er designet med et moderne look. Skærmen og det ydre af stellet er klassisk, men de er fremstillet af det moderne PMMA-materiale og af polykarbonat. I inderskærmen er der noget mat polykarbonat, som afskærmer for den lyskilde der sidder derinde, og dette giver en blændfri belysning. Den har en opal inderskærm, som frembringer lampens hvide diffuse lys. Den giver en nedadrettet belysning, hvilket er med til at sætte en stemningsfuld atmosfære.

Du kan købe KTribe T2 Bordlampe i denne creme stof farve. Den kan også købes i disse farver: Transparent, silver og i bronze.

OBS: Vær opmærksom på, at der kan være mindre ”huller” i lampens lakering. Dette kan desværre ikke undgås, da aluminiummet dampes på lampeskærmen.

Specifikationer
Varenummer : F6303007
EAN : 8059607005989

KTribe T2 bordlampe med dæmper. 
Creme stofskærm og opal inderskærm. 
Højde 69 cm. 
Diameter 39,5 cm. 
E27 fatning.
Maks. 150 watt.