KTribe T2 bordlampe med dæmper Bronze - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
Specialpris 4.995,00 kr
Pris: 7.300,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Philippe Starck er designeren bag KTribe T2 Bordlampe, og den er blevet produceret hos Flos. Den er en videreudvikling af Starcks Miss K lampeserie. Han har holdt fast i at producere lampeskærmene på samme måde, hvor han har dampet aluminium på indersiden af lampeskærmen.

KTribe T2 Bordlampe har et modernistisk design. Man kan sige, at skærmen og stellets yderside har en klassisk stil, men de er blevet fremstillet af det moderne PMMA-materiale samt af polykarbonat. Og i inderskærmen har han placeret noget mat polykarbonat, der dækker for lyskilden derinde, hvilket skaber en blændfri belysning. Lampen er designet med en opal inderskærm, der er med til at frembringe lampens hvide diffuse lys, hvilket er med til at skabe et nedadrettet lys. Det er et lys, som er med til at skabe en stemningsfuld atmosfære.

KTribe T2 Bordlampe kan købes i denne bronze farve. Derudover kan du også købe den i: Creme stof, transparent eller i silver.

NB: Der kan forekomme små ”huller” i lakeringen på lampeskærmen. Dette kan man ikke undgå, da de damper aluminiummet på.

Specifikationer
Varenummer : F6303046
EAN : 8059607006009

KTribe T2 bordlampe med dæmper. 
Bronze plastskærm og opal inderskærm. 
Højde 69 cm. 
Diameter 39,5 cm. 
E27 fatning.
Maks. 150 watt.