KTribe T2 Bordlampe Silver - Flos

  Levering 1-6 hverdage
7.300,00 kr
  •   Levering 1-6 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Philippe Starck har designet KTribe T2 Bordlampe, og den er blevet produceret hos Flos. Det er en videreudvikling af designerens Miss K lampeserie. Han har produceret lampeskærmene med samme fremgangsmåde, hvor han har dampet aluminium på indersiden af lampeskærmen.

KTribe T2 Bordlampe har et moderne look. Lampeskærmen og det ydre af stellet har et klassisk look, men de er lavet af det moderne PMMA-materiale og af polykarbonat. Der er noget mat polykarbonat i inderskærmen, som dækker for pæren derinde, og skaber lampens blændfri belysning. Og så er lampen designet med en opal inderskærm, og det skaber også lampens hvide og diffuse lys. Endeligt giver den et nedadrettet lys, som skaber en stemningsfuld atmosfære.

KTribe T2 Bordlampe kan købes i denne silver farve. Og så kan du også købe den i følgende farver: Bronze, creme stof eller i transparent.

Hold øje med, at der kan komme små ”huller” i lakeringen på lampeskærmen. Dette kan man desværre ikke undgå, da aluminiummet bliver dampet på lampeskærmen.

Specifikationer
Varenummer : F6303004
EAN : 8059607005972

KTribe T2 bordlampe med dæmper. 
Blågrå plastskærm og opal inderskærm. 
Højde 69 cm. 
Diameter 39,5 cm. 
E27 fatning.
Maks. 150 watt.