AJ 50 Væg LED udendørs Hvid - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.500,00 kr
Pris: 8.125,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Arne Jacobsen er designeren bag AJ 50. Det er en væglampe, som er blevet produceret hos Louis Poulsen. Den blev relanceret i 2010, da man kunne fejre lampens 50-års jubilæum for dens oprindelige lancering. Den var i første omgang tiltænkt SAS Royal Hotel, hvor det var tanken, at den skulle lyse udendørs, og bære det kendte AJ-design.

Armaturet på AJ 50 sikrer et blødt, behageligt og diffust lys samt at den giver et direkte og retningsbestemt lys. Du har mulighed for at dreje og vippe lampehovedet. Her kan den drejes 60 grader til hver side. Armaturhovedet er designet med et karakteristisk asymmetrisk design. Og når den er designet med sådan et unikt design, så har den opnået status som en af de moderne klassikere.

Der er indbygget en LED-lyskilde i AJ 50. LED er strømbesparende, og derfor er det et godt grønt valg, og på samme tid kan du spare lidt på elregningen. Lampen kan købes i tre forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i sort og i grå.

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5743145816
EAN : 5703411200797

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne. En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.