AJ 50 Væg LED udendørs Grå - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.500,00 kr
Pris: 8.125,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ 50 er en væglampe, som er blevet designet af Arne Jacobsen, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Lampen blev lanceret i 2010, da vi kunne fejre 50-års jubilæum for lanceringen af Arne Jacobsens AJ-familie. Den blev originalt designet til SAS Royal Hotel, og her var tanken at den skulle kunne lyse udenfor i det berømte AJ-design.

Armaturet lyser med et blødt og behageligt diffust lys. Samtidig sørger den for et direkte og retningsbestemt lys. Du kan vippe og dreje lampehovedet på AJ 50. Det kan drejes 60 grader til hver side. Og så har armaturhovedet en karakteristisk asymmetrisk form. Med sådan et enestående formsprog, så står den tilbage som en moderne klassiker.

AJ 50 er indbygget med en LED-lyskilde. Det er et godt valg, da LED er strømbesparende, og derfor kan du spare lidt på elregningen, samtidig med at du gør en god grøn ting. Du kan købe lampen i tre forskellige farver. Den kan købes i denne grå farve. Derudover kan den købes i hvid og i sort.

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5743145829
EAN : 5703411200780

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne. En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.