AJ 50 Væg LED udendørs Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.500,00 kr
Pris: 8.125,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

AJ 50 er en væglampe, som er blevet produceret hos Louis Poulsen, og den er blevet designet af Arne Jacobsen. Han designede den oprindeligt til SAS Royal Hotel, hvor den skulle hænge udenfor og lyse med sit herlige AJ-design. I 2010 kunne vi fejre, at det var 50 år siden, at den oprindeligt blev lanceret, og derfor blev den relanceret da.

Dens armatur skinner med et behageligt og blødt lys, som samtidig er diffust. Oven i købet lyser den med et direkte og et retningsbestemt lys. AJ 50 har et justerbart armaturhoved, der kan vippes og drejes. Den kan drejes 60 grader til hver side, for at være specifik. Derudover har lampehovedet en karakteristisk asymmetrisk form. Dette enestående design har resulteret i en lampe som står tilbage som en moderne klassiker.

Der er indbygget en LED-lyskilde i AJ 50. Da LED er strømbesparende, så vil du både kunne spare lidt på elregningen, samt gøre en god ting for miljøet. Og så kan du købe lampen i tre forskellige farver. Du kan købe den i denne sorte farve. Og så kan den også købes i grå og i hvid.

Designeren Bag

Arne%20Jacobsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5743145803
EAN : 5703411200773

Arne Jacobsen er en verdensberømt dansk modernist arkitekt. Han har tegnet adskillige bygninger i Danmark, Tyskland og England. Blandt hans mest kendte projekter kan nævnes Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963). Rygtet siger, at hans frygt for at flyve hæmmede ham i en sådan grad, at han ikke kom ind i det amerikanske arkitektmiljø. Som en arkitekt havde Arne Jacobsen en stærk beslutningsevne, hvilket gjorde det muligt for ham både at have indflydelse på bygningernes design og på størstedelen af detaljerne. En af de udødelige klassikere må siges at være Arne Jacobsens ”AJ” lamper. Oprindeligt designede Arne Jacobsen disse lamper til SAS Royal Hotel i København, sidenhen er lamperne blevet indbegrebet af dansk design, og findes nu i rigtig mange private hjem, både i Danmark, men også i udlandet hvor lamper er enormt populær. AJ serien er altid blevet betragtet som det ypperste inden for dansk design og det vil helt sikkert også være de næste mange år.