Tolomeo Mini Bordlampe Sort - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.887,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designduoen bag Tolomeo Mini Bordlampe, og Artemide har produceret den. Denne bordlampe er gået hen og blevet til en af de mest populære bordlamper verden over, og anses for at være en frontrunner på flere områder. Det er områder som design, bekvemmelighed, lysudbytte og æstetik. Den er fleksibel, da lampehovedet kan roteres 360 grader. Da den har denne fleksibilitet, så vil den være god som læselampe ved en elevationsseng eller som en skrivebordslampe.

Hele Tolomeo lampeserien er en prisvindende lampeserie, som er repræsenteret på forskellige museer over hele verden. Det er eksempelvis på Museo Permanente del Design Italiano som ligger i Milano, og på Musée des Arts Décorafts de Montréal i Canada. De har designet lampeskærmen med et hul i toppen, og det er der, så varmen kan forlade pæren.

Tolomeo Mini Bordlampe kan købes i denne sorte farve. Du kan også købe den i disse farver: Alu (Den har en diameter på 15 centimeter og en højde på 109 centimeter), LED alu, alu (Som har en diameter på 11 centimeter og en højde på 100 centimeter) eller i hvid.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A005940 + A008610
EAN : 8052993016720

Tolomeo mini bordlampen er fra 1987 i sin oprindelige form, og mini udgaven en en flot og elegant læselampe, der har en god størrelse og dermed egner sig fint som skrivebordslampe. Tolomeo mini bordlampen er meget fleksibel og du kan nemt styre lyset i den retning, du ønsker. Lampen giver et nedadrettet og koncentreret lys.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
Ø: 15 cm
H: 109 cm
Bordfod Ø: 20 cm
Incl. bordfod og afbryder på lampehoved.