Tolomeo Mini Bordlampe Hvid - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.887,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designerne bag Tolomeo Mini Bordlampe, og den er blevet produceret hos Artemide. De har designet en lampe, som i dag er en af de mest populære bordlamper i verden, og den er en frontrunner på flere områder som lysudbytte, æstetik, bekvemmelighed og design. De har designet en fleksibel lampe, hvor du kan rotere lampehovedet 360 grader. Med denne fleksibilitet, så vil den være god som skrivebordslampe eller som læselampe ved siden af en elevationsseng.

Tolomeo er en lampeserie, som har vundet priser og den er repræsenteret på forskellige museer verden over. Det er den for eksempel på Museo Permanente del Design Italiano i Milano og Musée des Arts Décorafts de Montréal i Canada. Der er et hul i toppen af lampeskærmen, som er sat der for at varmen kan komme væk fra pæren.

Tolomeo Mini Bordlampe kan købes i denne hvide farve. Derudover kan den også købes i sort, alu (som har en diameter på 15 centimeter og en højde på 109 centimeter), LED alu eller i alu (som har en diameter på 11 centimeter og en højde på 100 centimeter).

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A005920 + A008620
EAN : 8052993016744

Tolomeo mini bordlampen er fra 1987 i sin oprindelige form, og mini udgaven en en flot og elegant læselampe, der har en god størrelse og dermed egner sig fint som skrivebordslampe. Tolomeo mini bordlampen er meget fleksibel og du kan nemt styre lyset i den retning, du ønsker. Lampen giver et nedadrettet og koncentreret lys.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
Ø: 15 cm
H: 109 cm
Bordfod Ø: 20 cm.
Incl. bordfod og afbryder på lampehoved.