Tolomeo Mini Bordlampe Alu - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.848,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designduoen bag Tolomeo Mini Bordlampe, og lampen er blevet produceret hos Artemide. Den er en af de mest populære bordlamper i hele verden, og den er en frontrunner på områder som æstetik, bekvemmelighed, lysudbytte og design. Og så har de designet en fleksibel bordlampe. Du kan rotere lampehovedet 360 grader. Derfor vil den passe godt ind som skrivebordslampe eller som læselampe ved en elevationsseng.

Tolomeo er en lampeserie, som har vundet priser, og er repræsenteret på museer over hele verden. Det er de for eksempel på Museo Permanente del Design Italiano i Milano og Musée des arts Décorafts de Montréal i Canada. Der er et hul i toppen af lampeskærmen, hvor pæren kan komme af med sin varme.

Tolomeo Mini Bordlampe kan købes i denne alu farve, og har en diameter på 15 centimeter og en højde på 109 centimeter. Du kan også købe den i disse farver: LED alu, alu (den har en diameter på 11 centimeter og en højde på 100 centimeter), hvid og i sort.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A005910 + A008600
EAN : 8052993016706

Tolomeo mini bordlampen er fra 1987 i sin oprindelige form, og mini udgaven en en flot og elegant læselampe, der har en god størrelse og dermed egner sig fint som skrivebordslampe. Tolomeo mini bordlampen er meget fleksibel og du kan nemt styre lyset i den retning, du ønsker. Lampen giver et nedadrettet og koncentreret lys.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
Ø: 15 cm
H: 109 cm
Bordfod Ø: 20 cm
Incl. bordfod og afbryder på lampehoved.